O nama

Počeci firme datiraju iz 1992. godine kada je sadašnji vlasnik i direktor sa grupom radnika osnovao SZR BeoNant. Tada je osnovna delatnost bila rekonstrukcija manjih objekata (građevinski, keramičarski, vodoinstalaterski i hidroizolacioni radovi). Kvalitetom izvedenih radova, firma osvaja sve značajniju poziciju na tržištu gradjevinarstva i od 2001. godine nastavlja svoje aktivnosti kao Beonant d.o.o. Obim posla se značajno uvećava što uslovljava kako povećanje broja radnika tako i proširenje delatnosti.

Zapošljavanjem kvalitetnih, kvalifikovanih i visokoobučenih radnika, primenom moderne mehanizacije, kao i praćenjem dostignuća u primeni novih materijala i tehnologija rada, poštovanjem ugovorenih rokova kao i doslednom primenom bezbednosnih propisa, Beonant d.o.o. obezbedjuje izuzetno visok kvalitet radova i poverenje sve brojnijih investitora i poslovnih partnera.

Uvodjenjem Sistema menadžmenta kvalitetom 2010. godine, dodatno je unapeđeno poslovanje tako da se otvaraju nove mogućnosti za učestvovanje na tenderima i za izvođenje najkompleksnijih poslova iz oblasti rada firme.

Danas Beonant izvodi i najsloženije radove, prvenstveno u oblasti projektovanja i izvodjenja hidrotehnickih instalacija, unutrašnjih zanatskih radova, hidroizolaterskih radova, sanacije nosivosti konstruktivnih elemenata, usluga stručnog nadzora i konsaltinga u gradjevinarstvu.

Za predmetne radove Beonant poseduje sopstvenu mehanizaciju, alate i transportna sredstva.

Porfolio
Preuzmi dokument:
      


Spisak mehanizacije
Preuzmi dokument:
      


Magazin Danas, specijalno izdanje decembar 2011
Preuzmi dokument:
      

Privredni pregled, Najbolje iz Srbije, 2011
Preuzmi dokument:
      

Politika
Preuzmi dokument:
      


BEONANT D.O.O.


SERTIFIKATI

Kompanija BeoNant je kao dokaz uspešnog i dugogodišnjeg unapređenja kvaliteta svojih poslovnih proizvoda dobila sertifikate:

SERTIFIKAT ISO 9001:2008


SERTIFIKAT ISO 14001:2004


SERTIFIKAT OHSAS 18001:2007


SPISAK MEHANIZACIJE
Beonant d.o.o, 11000 Beograd
© 2015 Sva prava zadržana. Dizajn: SixPack Dizajn Studio